Beer&Bij

Hi! Mijn naam is Ellen, een jonge ambitieuze mama van 28. Zelf woon ik in een klein dorpje in een uithoek van Nederland, namelijk in Sas van Gent. Nee dit ken je inderdaad niet he? zoek het maar op Google Maps haha-. Van 2019 tot 2021 mocht in genieten van het fulltime moederschap, want ik heb namelijk 3 prachtige kids van 11, 5 en 3 jaar. Een huis vol hectiek en plezier! Voorheen werkte is als freelance make-up Artist en hairstylist, maar dit is het nooit 100% geweest voor mij. Na heel wat tijd met de kids geweest te zijn, was ik er erg aan toe om aan een nieuwe uitdaging te beginnen, iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kan en waar ik in kan groeien. Heel wat uren denktijd is hierin gaan zitten, want ik vind zoveel leuk en hoe kan je dit combineren tot 1 project? Uiteindelijk kwam een webwinkel tot stand "en hoe gaan we deze noemen? " vroeg ik destijds aan mijn man ( ja ja, ook getrouwd sinds mei 2021). Na wat slechte voorbeelden zei ik "nee het moet iets pakkends zijn, wat blijft hangen.. Beer&Bij bijvoorbeeld" en de naam was geboren, eveneens als mijn webwinkel.

Ondertussen heb ik voor Beer&Bij al de mooiste bestellingen mogen maken en heb ik mijn webwinkel flink mogen zien groeien. Persoonlijk contact vind ik ook erg belangrijk, want elke gepersonaliseerde bestelling is uniek en verdient daarom ook extra aandacht en contact. Een 9 tot 5 mentaliteit ken ik daarom ook niet, als ik in de gelegenheid ben zal ik altijd zo snel mogelijk je vragen beantwoorden!

mocht je dus vragen hebben? mailen kan altijd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Correspondentie

 • P / A
  Oostkade 14
  4551 CL Sas van Gent

Links

Bezoekadres

 • Adres
  Vlaanderenplein
  4551 DZ Sas van Gent

Contact

 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Telefoon