Organisatie

Onderstaande mensen zetten zich in voor het beheer en behoud van de Leutfabriek, alles op vrijwillige basis. Naast dit bestuur hebben we gelukkig ook vrijwilligers, voornamelijk vanuit hurende verenigingen, die ons af en toe een handje helpen.

Jan Vinke

voorzitter
Bestuurslid diverse verengingen/stichtingen, [ondernemersvereniging, centrummanagement Axel Sas, Vitaal Sas van Gent, De tafels van Sas, [woongoed, Zeeuws Vlaanderen] werkgroep behoud Cuyperskerk, popfestival Rock Around the Bridge, praalwagenvereniging. Zet zich in om Sas van Gent leefbaar te houden, in het dagelijks leven eigenaar/vormgever reclamebureau Recht door Zee,

John van Waterschoot

Vanuit Vedes speelgoedwinkel "Wijnacker naar 18 jaar "de Speye" heeft daar samen met de vele parttimers met veel plezier aan de opbouw van het cultureel centrum gewerkt, vervolgens 15 jaar in café ‘t Schippershuis gewerkt. Zo'n 35 jaar waterpolo gespeeld bij de S. Z. en P. C. de Bruinvis. Ook lang bestuurslid geweest en penningmeester en een paar jaar voorzitter. Met veel plezier ruim 10 jaar in de weg gelopen en op de centen gepast bij "de Pierewieten". Is dikwijls op vrijdagavond (laat) te vinden in café de Reseda in Sas en mag graag een kaartje leggen.

Peter Korstanje

Voormalig ambtenaar bij de gemeente Sas van Gent, brengt op dit moment veel tijd door op z’n “oude” werkplek: Het voormalig stadskantoor, waar hij allerhande projecten realiseert, die hem door de voorzitter in z’n schoenen worden geschoven.

Martijn Guis

Geboren in Rotterdam, maar sinds 2008 woonachtig in Sas van Gent. Vader van 2 kids, Sam en Roos. Wil zich graag meer inzetten voor Sas van Gent en is daarom tot het bestuur toegetreden. Vindt het vooral belangrijk dat Sas een fijne plek blijft om te wonen en dat er leuke dingen georganiseerd worden. Omdat de Leutfabriek een goede basis vormt voor veel leutigheid in Sas, zet hij zich in als bestuurslid.

Rudy Kersbulck

Ik ben een geboren Sassenaar. Dit betekent “vanzelfsprekend” dat ik een grote affiniteit heb met het Sasse Carnaval. Hoewel ik de laatste jaren niet meer actief deelneem, heb ik jaren meegedaan met de optocht en de andere bijbehorende activiteiten. Daarnaast ben ik ongeveer 17 jaar bij de plaatselijke brandweer actief geweest en 25 jaar bij de bedrijfsbrandweer van Elocoat B.V. waar ik nog steeds werk. Vanaf mijn 9de jaar lid van de plaatselijke voetbalvereniging waar ik tot 10 jaar terug geprobeerd heb tegen een bal te schoppen. Als lid van de “Vedetten” bespreken we regelmatig ons voetbalverleden iets rooskleuriger dan dat het was. Bij de Leutfabriek ben ik verantwoordelijk voor de veiligheid. Regelmatig controleer ik onder meer de brandmeldinstallatie.

Annelies Korst

Penningmeester
Afgezien van een studie/werkperiode van 10 jaar in Utrecht, geboren en getogen in Sas van Gent. Mede-eigenaar van het reclamebureau Recht door Zee en actief in verschillende verenigingen. Blijkbaar hangt er een etiket aan met “zal ik wel op de centen passen”, dus zorgt ze (onder andere) voor de financiële zaken van De Ventjes, Factory Festival (stichting Rock around the Bridge) en de Leutfabriek. Verder is ze graag creatief bezig en ook altijd te porren om te helpen om iets te organiseren (zoals bijvoorbeeld de koningsdagactiviteiten van KZTNTL) in Sas.

Veiligheid

Met zoveel partijen onder 1 dak is veiligheid onze hoogste prioriteit. Vandaar ook dat één bestuurslid dit als hoofdtaak heeft. Heb je suggesties of verbeterpunten of merk je onveilige situaties op, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Correspondentie

 • P / A
  Oostkade 14
  4551 CL Sas van Gent

Links

Bezoekadres

 • Adres
  Vlaanderenplein
  4551 DZ Sas van Gent

Contact

 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Telefoon